Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Valmennusviikonloppu 2.-3.2.2019

Imperium järjestää tehokkaan valmennusviikonlopun!  Viikonlopun aikana järjestetään yhteensä 4 valmennusta. Valmennukseen voivat osallistua kaikentasoiset ratsukot, ja jokainen saa valmennuksesta oman henkilökohtaisen kommentin. Valmennukset ovat koulupainotteisia. Ensimmäisenä päivänä otetaan tuntumaa ja lähdetään selvittämään ratsukon ongelmia ja kitkemään niitä pois. Toisena päivänä harjoitellaan kouluratoja.

Valmennusviikonlopun hinta: 150€ 

Valmentajana toimii: Rita (VRL-14750)

 

 

 

Ryhmät 

Aloittelevat ratsukot - Tämä ryhmä on tarkoitettu He C - He A tasoisille ratsukoille jotka ovat vasta aloittelemassa kilpailu uraansa. Ryhmän tavoitteena on hioa pieniä virheitä ja saada koulurata tasapainoisemmaksi, siistimmäksi ja sujuvammaksi. Myös ratsukon yhteistyö ja rentous radalla on tärkeää harjoitella.

Kokeneemmat ratsukot - Tämä ryhmä on tarkoitettu Va B - Inter tasoisille ratsukoille jotka ovat kilpailleet vaativimmilla tasoilla jo pitkään ja heidän tavoitteena on ehkä siirtyä isommille tasoille. Ryhmän tavoitteena on ratsukon ja ratsastajan saumaton yhteistyö ja kitkeä pois yleisimpiä virheitä mitä voi  kouluradalla tehdä. 

 

Ilmoittautumiset vieraskirjaan muodossa:

Ratsastaja - Ratsu

Linkki hevosen sivuille

Yhteinen taso tällähetkellä

Kumpaan ryhmään osallistutte

 

KOMMENTIT

Aloittelevat ratsukot (3/3)

Katri - S' Amber - Helppo A ja ylöspäin

Ensimmäisenä päivänä Ampi oli todella energinen. Tamma liikkui hyvin ja Katri sai koottua tamman hyvin alleen. Korjasimme hevosen ja ratsastajan suoruutta ratsastamalla suoria teitä. Katrin istunta vaikutti todella suuresti nuoreen kouluratsuun ja istunnan korjattua ratsukon suoruus parani. Hioimme myös pieniä ratsastajan virheitä, kuten käsien asentoa ja apujen antamista. Ampi oli todella herkkä ja lopputunnista Katri sai tammaa paljon rentoutuneemmaksi ratsastamalla itse rauhallisesti.

Toisena päivänä harjoittelimme jo kouluratoja. Ratsukko oli paljon tasapainoisempi ja tehtävät sujuivat paljon sulavammin. Ampi oli hyvin avuilla ja kuunteli Katria hyvin. Harjoittelimme Helppo A ratoja, jotta tammalle ja ratsastajalle tulisi enemmän varmuutta radalle. Radat sujuivat hyvin ja ratsukon meno oli hyvin tahdikasta ja itsevarmaa. Sulku- ja avotaivutuksissa oli vielä hiomiosta, laukkaosuudet sujuivat todella hyvin. 

Verna Haarukka - Tanssilaulu - Helppo A radoille varmuutta

Ensimmäisenä valmennuspäivänä Verna ja Laulu olivat hiukan rauhattomia. Tamma ei olisi halunnut kuunnella apuja ollenkaan ja ravasi pää ylhäällä menemään. Korjasimme Vernan istuntaa ja kun ratsastaja oli tasapainoisempi ja rauhallisempi satulassa, alkoi ratsukin rentoutumaan ja kulkemaan tahdikkaammin. Laululla oli hyvät liikkeet, välillä tamma oli hiukan sählä ja tarvitsi todella paljon tukea ratsastajaltaan.

Toisena päivänä harjoittelimme Helppo A ratoja. Ratsukon täytyi saada radalle itsevarmuutta ja rentoutta. Kun Verna osasi olla satulassa hiljaa ja rentona, Laulu kulki todella nätisti. Radalla ei ollut mitään ongelmaa, ratsukko suoritti liikkeet todella mallikkaasti ja tahti ja tempo pysyivät koko radan aikana samana. Laukkaosuudella Laulu hiukan innostui, Vernan täytyi muistaa vain pidättää eikä jäädä tamman suuhun roikkumaan. Ratsukko sulautui hyvin yhteen ja alkoi kuuntelemaan toisiaan paremmin.

Ponnie - Lumon Helmi - Helppo C ja ylöspäin

Ensimmäisenä päivänä Ponnie ja Helmi olivat hiukan hermostuneita. Tamma steppaili eikä olisi halunnut kuunnella ratsastajaansa ollenkaan. Harjoittelimme ihan perus liikkeitä, pysäytyksiä, siirtymisiä ja peruutuksia jotta Ponnie saisi Helmin hyvin avuille ja saisi tammaan tasapainoisen kontaktin. Pikkuhiljaa Helmi alkoi rentoutua ja kuuntelemaan ratsastajaansa paremmin. Raviympyrällä harjoittelimme asetusta ja taivutusta, poni taipui hyvin ja Ponnie sai istunnallaan ratsastettua Helmin hyvin siirtymisiin. 

Toisena päivänä harjoittelimme Helppo C ratoja ja pyrimme pitämään peräänannon, tahdin ja temmon samana joka vaaditaan Helppo B radoille. Helmi oli paljon rauhallisempi ja kuunteli paremmin Ponnieta. Tamma ravasi tahdikkaasti ja Ponnie sai koottua ponia hyvin. Ratsukon suorittaminen oli hyvin sulavaa, poni oli hyvin yritteliäs. 

Kokeneemmat ratsukot (3/3)

Tiana Dalgren - Impress Me - Vaativa B ja ylöspäin

Ensimmäisenä valmennuspäivänä Ines oli hyvin energinen. Tiana sai tehdä satulassa kunnolla töitä jotta tamma alkaisi kuunnella ja rauhoittua. Pikkuhiljaa tamman rentouduttua päääsimme hiomaan Tianan istuntaa ja apujen käyttöä. Ines vaati satulassa määrätietoisen, mutta rennon ratsastajan. Tianan oli ratsastettava paljon enemmän istunnallaan ja pidettävä käsi hiljaa ja rauhallisena. Harjoittelimme myös ratsukon suoruutta ja siirtymisiä.

Toisena päivänä Ines oli paljon parempi ja rentoutuneempi. Tamma ravasi tahdikkaasti ja Tianan istunnassa ei ollut mitään moitittavaa. Ratsukon yhteistyö pelasi oikein hyvin. Harjoittelimme Vaativa B liikkeitä ja kokoamista. Ines tarvi paljon tukea ja kokoamista, Tianan oli oltava määrätietoisempi ja ratsastaa vain tammaa enemmän ylöspäin. Kokoamisharjoituksien jälkeen harjoittelimme Vaativa A liikkeitä. Ineksellä oli paljon potentiaalia isommille radoille. Tamma liikkui oikein hyvin ja suoritti liikkeet hienosti.

Meera - Alathea - Vaativa A ja ylöspäin

Ensimmäisenä päivänä Alathea oli oikein innostunut ja energinen. Meera teki satulassa töitä, mutta ei saanut tammaa avuilleen. Teimme siis ihan perusharjoituksia, siirtymisiä ja pohkeenväistöjä jotta tamma saataisiin kuuntelemaan ja rentoutumaan. Pikkuhiljaa Alathea alkoi kuuntelemaan ratsastajaansa. Meera ratsasti hyvin siististi ja rauhallisesti. Käsi saisi olla hiljaa ja ratsastaa istunnalla paljon enemmän. Ratsukko suoritti harjoitukset todella mallikkaasti.

Toisena päivänä harjoittelimme Vaativa A liikkeitä. Alathea kuunteli paljon paremmin ja liikkui tahdikkaasti. Ratsukko suoritti tehtävät sulavasti ja yhteistyö pelasi oikein hyvin. Aloimme kokoamaan tammaa enemmän. Meeran oli tärkeää tukea tammaa enemmän ja ratsastaa istunnalla ja pohkeella ylöspän. Käsi sai olla hiljaa tuntumalla. Alathea kokosi oikein hyvin ja saimme laukan ja ravin koottua oikein hyvin kohti Inter liikkeitä. Ratsukko oli hyvin potentiaalinen ja hyvällä harjoittelulla pääsisi isommille radoille.

Sisla - Hukan Captain Hurricane - Vaativa B ja ylöspäin

Ensimmäisenä valmennuspäivänä harjoittelimme Sislan ja Hurrin kanssa perusasioita ja tahtia ja tempoa. Hurri testasi ratsastajaansa kunnolla ja Sisla sai tehdä kunnolla töitä satulassa saadakseen orin kuuntelemaan. Teimme perusharjoituksia, siirtymisiä ja avo- sekä sulkutaivutuksia. Sislan täytyi rentoutua satulassa enemmän ja luottaa hevoseen enempi. Pikkuhiljaa Hurri alkoi rentoutumaan ja ratsukon meno alkoi sujua. Ratsukko suoritti tehtävät hyvin sulavasti ja tahdikkaasti

Toisena päivänä harjoittelimme Vaativa A radan asioita. Sisla ratsasti oria määrätietoisesti ja Hurri pysyi rentona ja luotti ratsastajaan. Ratsukko suoritti hyvin, mutta kokoamista saisi olla enemmän. Sislan tulisi ratsastaa hevosta enemmän paineen alle ja palkita sitten. Sisla saisi ratsastaa hevosta enemmän ylöspäin ns. ylämäkeen. Pikkuhiljaa homma alkoi toimia ja Hurri kokosi laukassa ja ravissa oikein mallikkaasti. Ratsukko suoritti tehtävät hyvin ja homma alkoi toimia.

©2019 Kisatalli Imperium - suntuubi.com