Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Hoitajat

 

Hoitajien Kaapit

Katrin kaappi

 

Kisatalli Imperium etsii jokaiselle hevoselleen vastuuntuntoisia hoitajia. Kisatallin arki pyörii suurimmaksi osaksi hevosen kouluttamisessa ja kilpailuttamisessa. Tallimme järjestää säännöllisesti omia kilpailujaan joihin hoitajat voivat osallistua hoitohevosillaan. Myös muiden tallien kilpailuihin saa osallistua. 

Hoitajan velvollisuuksiin kuuluu hoitohevosen säännöllinen huolehtiminen. Harjaus, pesu, ruokinta, liikutus ja varusteiden huolto on hyvin tärkeää. Lisäksi hoitaja voi osallistua Imperiumin tuleviin valmennuksiin tai kysyä Ritalta yksityistunteja. 

Hoitajaksi voit hakea jättämällä vieraskirjaan lyhyen esittelyn itsestäsi ja mitä hevosta haluat alkaa hoitamaan. Hoitajilta vaaditaan aktiivisuutta ja tarina tulisi kirjoittaa vähintään kerran kuukaudessa. Jos tarinaa ei ole kirjoitettu kuukauden sisään, joudumme poistamaan hoitajan listalta. Hoitajat voivat itse keksiä tarinaansa sisältöä ja käyttää muita tallin hevosia, henkilöitä ja muita hoitajia tarinassaan. 

Hoitajan tulee osallistua ensin vähintään yhdelle Ritan järjestämälle yksityistunnille ennenkuin voi alkaa kisaamaan hoidokillaan! Näin varmistetaan että ratsukon yhteistyö sujuu. 

 

Hoitajan velvollisuudet ja tavat

  • Hevosen puhtaudesta huolehtiminen (pesu ja harjaus)
  • Hoitaja tarkistaa hevosen kunnon ja ilmoittaa omistajalle jos poikkeavaa löytyy hevosen kunnosta/olemuksesta
  • Varusteiden kunnossapito ja puhdistus
  • Karsinan ja tarhan puhdistaminen
  • Hevosen ruokinta
  • Kevyt tutustuminen toisiin ratsain
  • Ratsastusvalmennuksiin osallistuminen (Viestiä Ritalle)
  • Kilpaileminen hevosella (ei pakollinen!)

 

Jokainen hoitaja saa oman sivun eli hoitokaapin jonne hoitaja kirjoittaa hoitotarinoitaan. Hoitotarinasta ansaitsee virtuaalirahaa, mitä pidempi tarina ja enemmän sisältöä sitä enemmän rahaa. Virtuaalirahalla voi ostaa hoitohevoselleen ja itselleen tarvikkeita ja maksaa yksityistunneista ja valmennuksista. 

 

 

Kuvat: Ransu.kuvat.fi

©2019 Kisatalli Imperium - suntuubi.com