Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kouluratsastusvalmennus 10.12.2018

Järjestämme kouluvalmennuksen 10.12. Imperiumin maneesissa. Valmennuksen pitää Rita (VRL-14750) Valmennukseen ovat tervetulleet kaikentasoiset ratsukot Helppo A-tasosta ylöspäin. Jokainen ratsukko saa henkilökohtaisen kommentin valmennuksesta. Valmennukseen otetaan vain 5 ratsukkoa!

Valmennuksessa harjoitellaan avo- ja sulkutaivutuksia ratsukon tason mukaan, kehitetään ratsastajan istuntaa ja ratsukon suoruutta erilaisilla tehtävillä. Vastalaukka harjoituksia ympyröillä.

Valmennukseen osallistuminen vieraskirjaan:

Ratsastaja - Hevonen

(hevosen url-osoite)

Ratsukon yhteinen taso

Minne valmennuksen kommentti ilmoitetaan?

 

Osallistuneet 4/5

Katri - Fuego van Imperium - Helppo A

Salla - Battle Symphony - Vaativa B

Danae - Diva Dancer - GP

Sisla - Hukan Captain Hurricane - Vaativa B

 

Kommentit

Katri - Fuego van Imperium

Valmennuksen alussa Fuego kävi hiukan kuumana. Keskittyi kuitenkin avo- ja sulkutaivutuksiin ja ori taipui todella hyvin ja työskenteli pyöreästi. Katri osasi ratsastaa Fuegoa pienillä avuilla ja ratsukko sulautui hyvin yhteen. Pohkeenväistöillä ja temponmuutoksissa harjoittelimme hevosen suoruutta. Katri sai tehdä töitä kunnolla jotta Fuego pysyi suorana. Lisätyt askellajit olivat hyviä, Fuegon liikkeet olivat lennokkeita. Lopuksi ori kuitenkin suoristui hyvin eikä kiemurrellut. Vastalaukkaharjoitukset sujuivat hyvin. Katri onnistui pitämään nyt Fuegon hyvin suorana ja vastalaukka ei tuottanut ongelmia.

Salla - Battle Symphony

Alkutunnista Siiri keskittyi heti kunnolla ja kuunteli Sallaa hyvin. Avo- ja sulkutaivutuksissa tamma taipui ehkä hiukan liikaa ja Salla sai hiukan suoristaa tammaa. Lopuksi taivutukset alkoivat sujui hienosti ja Siiri taipui juuri sopivasti. Salla istui syvällä satulassa ja tamma kuunteli kuuliaisesti istunta-apuja. Pohkeenväistössä Siiri väisti hyvin, ja pysyi suorana eikä lähtenyt taipumaan. Temponmuutokset onnistuivat myös hyvin. Vastalaukassa Salla otti hiukan liikaa istunnalla taaksepäin ja laukka ei päässyt pyörimään kunnolla. Lopuksi vastalaukka harjoitukset ympyrällä sujui molempiin suuntiin

Danae - Diva Dancer

Alkuverryttelyssä Dori kävi hiukan kuumana ja Danae sai tehdä kunnolla töitä satulassa jotta sai orin kuuntelemaan. Kun päästiin avo- ja sulkutaivutuksiin, ori alkoi keskittymään kunnolla työskentelyyn ja kuunteli ratsastajaa todella hyvin. Avo- ja sulkutaivutukset onnistuivat hyvin, Danae tiesi tarkalleen miten ratsastaa oria, ja Dori taipui todella hyvin. Lävistäjällä lisätyt ravit onnistuivat hyvin ja Danae sai pidettyä orin suorana myös pohkeenväistössä, vaikka Dori olisikin halunnut jatkaa taivutuksia. Vastalaukkaharjoitukset sujuivat hyvin. Välillä Danae unohti ulko-avut ja ori pääsi hiukan suurentamaan ympyrää. Vastalaukat pyörivät molempiin suuntiin hyvin.

Sisla - Hukan Captain Hurricane

Valmennuksen alusta asti Hurri kuunteli hyvin ratsastajaansa. Alkulämmittelyt sujuivat hyvin eikä ori kuumunut. Avo- ja sulkutaivutukset sujuivat hyvin, Sisla saisi koota Hurria vielä enemmän ja ratsastaa hevosta enemmän ns. paineen alle ja palkita sitten. Hurri taipui hienosti ja lisätyt askellajit olivat hyviä, orin liike oli lennokasta. Pohkeenväistöt lävistäjällä sujuivat hyvin, Hurri ei lähtenyt taipumaan ja Sisla sai pidettyä Hurrin hyvin suorana. Vastalaukassa Hurri koitti välissä vaihtaa laukkaa oikeaan, mutta Sisla sai ratsastettua orin silti hyvin molempiin suuntiin. Vastalaukka alkoi pyörimään loppua kohden yhä paremmin. 

©2019 Kisatalli Imperium - suntuubi.com