Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Estevalmennus 15.11.2018

Rita järjestää estevalmennuksen omalla maneesilla. Kaikki ratsukot tervetuloa!

Säännöt Osallistuminen
  • Valmennukseen max. 5 ratsukkoa
  • Kommentit julkaistaan tällä sivulla
  • Sama ratsastaja saa osallistua kerran
  • Valmennuksen hinta 50v€
  • Osallistumiset vieraskirjaan
  • Osallistumiseen ratsastaja + ratsu ja yhteinen taso tällähetkellä
  • Linkki hevosen sivuille!

 

 

 

 

 

Valmennuksessa harjoitellaan sarjan ratsastamista + suoruutta sekä kaarevaa linjaa sarjalle, ratsastetaan myös jumppasarjaa ja lopuksi rataa jossa lyhyet välit seuraavalle esteelle. 

Osallistuneet 5/5 TÄYNNÄ

Katri - New Day - 120cm

Sisla - Valheen Taikuri - 100cm

Ossian - Frolic Foraoise - 110cm

Bella - Rosegarden's Eldeberry - 100cm

Humutin - Vappulan Aliisa - 100cm

 

Kommentit

Katri - New Day

Alkulämmittelyjen aikana Katri verryttely Nitan hyvin. Tamma oli hyvin kuulolla eikä hätiköinyt. Ensimmäisen harjoituksen aikana Katrilla oli hakusessa pitää tamma suorana esteiden välissä ja tuoda hevonen keskelle estettä. Pikkuhiljaa alkoi onnistui johteiden avulla ja Nita alkoi kuunnella istuinapuja hyvin. Kaareva linja sarjalle ei tuottanut ongelmia, Katri osasi ratsastaa tamman hyvin sisään ja Nita kuunteli esteiden välissä ratsastajaa hyvin. Jumppasarjassa Katri osasi nyt pitää Nitan hyvin suorana ja ratsukko suoritti esteet hyvin. Lopuksi ratsastaessa rataa jouduin neuvoa Katrin pitämään ulkoavut tehokkaina, jotta käännökset olisivat terävämpiä. Ratsuko suoritti radan mallikkaasti ja ylitti esteet hienosti.

Sisla - Valheen Taikuri

Alkuverryttelyjen jälkeen Sisla ratsasti Takkua hyvin sarjalle sisään. Ori hyppäsi hyvin, mutta ryntäili hiukan. Neuvoin Sislaa pidättämään vahvemmin ennen estettä ja ratsastamaan heti esteen jälkeen hevosen takaisin avuille. Sisla sai pidettyä Takun hyvin suorana esteiden päällä ja välissä. Kaareva linja sarjalle toi hiukan ongelmia ja Takku kielsi muutamaan otteeseen. Kun saatiin tahti ja tempo sopivaksi ja Sislalle enemmän tehokkuutta jalalle Takku hyppäsi hyvin. Jumppasarjat ratsukko suoritti mallikkaasti. Takku kuunteli nyt ratsastajaa paremmin ja keskittyi tehtävään. Loppu ratatehtävä sujui kaksikolta hyvin, Takku kääntyi pienistä avuista ja oli todella ketterä.

Ossian - Frolic Foraoise

Alkutunnista Trolli testasi ratsastajaansa tosissaan ja ryntäili esteille. Ossianilla oli kunnolla tekemistä pitää ori kurissa. Kun saatiin ylimääräiset höyryt pois, ensimmäinen tehtävä sujui ihan mallikkaasti. Trolli malttoi odottaa esteelle ja malttoi jopa seuaavallekkin esteelle. Ossian ratsasti esteiden välissä Trollia liikaakin taaksepäin, ja pari kertaa ori kielsi sarjan toiselle esteelle. Neuvoin antamaan vain enemmän orille tilaa esteiden välissä ja olla pidättämättä liikaa. Kaarevan linjan ratsukko suoritti mallikkaasti. Trolli kuunteli nyt hyvin ratsastajaa ja hyppäsi kauniisti. Jumppasarjalla Ossianilla oli hiukan vaikeuksia pitää Trolli suorana, ori puski kokoajan ulos. Pienen harjoittelun jälkeen ja ulko-apujen tiukentamisen jälkeen sujui hyvin. Rata lyhyillä väleillä sujui oikein hyvin, Trolli kääntyi näppärästi seuraavalle esteelle.

Bella - Rosegarden's Eldeberry

Ensimmäisten harjoituksten aikana Hilppa oli todella kiireinen ja hätäinen. Bella sai tehdä tosissaan töitä satulassa saadakseen tamman kuuntelemaan. Sarjat sujuivat kuitenkin hyvin ja pikkuhiljaa Hilppa alkoi kuuntelemaan ratsastajan apuja. Tamma pysyi hyvin suorana ja hyppäsi hyvin. Kaareva linja sarjalle tullessa Hilppa alkoi epäröimään ja tarvitsi Bellalta paljon tukea esteelle. Lopuksi ratsukko suoritti tehtävän kuitenkin mallikkaasti. Jumppasarjalla Hilppa alko hyytymään ja tarvitsi paljon eteenpäin viemistä. Bella tuki tammaa hyvin jumppasarjalla ja ratsukko suoritti tehtävän hyvin. Lopputunnin tehtäväratakin sujui oikein hyvin ja Hilppa suoritti radan mallikkaasti.

Humutin - Vappulan Aliisa

Alkutunnista Aliisa oli hiukan hitaasti käynnistyvä. Ensimmäisten esteiden aikana tulikin muutama puomi mukaan ja Humutin sai kunnolla patistaa tammaa eteenpäin. Ensimmäinen tehtävä kuitenkin sujui hyvin, Aliisa hyppäsi varmasti esteiden yli ja kuunteli ratsastajaansa esteiden välissä. Humutin ratsasti kauniisti ja eleettömästi tammaansa. Kaarevan linjan tehtävällä Aliisa vasta alkoi käynnistyä ja Humutin sai pidättää jopa tammaa esteille. Tamma pysyi hyvin suorana kaarevalla linjalla. Jumppasarjalla hevonen meinasi hiukan hyytyä, mutta Humutin sai pidettyä hyvin tahdin yllä. Rata lyhyillä väleillä onnistui hyvin, Humutin ratsasti Aliisan hyvin esteille ja tiukan käännöksetkin onnistuivat hyvin.

©2019 Kisatalli Imperium - suntuubi.com