Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Tallikauppamme: Klinikkamme on: Rehut toimittaa:
EQUESTRIAN PRO  KLINIKKA KOIVUNIEMI REHUKAUPPA  

                             

Talli

Tallimme on upouusi rakennettu 2018 syyskuussa. Talli on lämmin hirsitalli varustettuna seitsemällä tilavalla karsinalla. Tallissa on lämmitetty varustehuone, tilava pesu/hoitopaikka johon tulee lämmin vesi, lisäksi pieni rehuvarasto jossa rehut säilytetään jyrsijöiden ulottumattomissa. Kaikilla tallin hevosilla on omat hoitokaapit jossa on hevosten omat suojat, huovat, harjat yms. hoitotarvikkeet. Myös hoitajilla on omat henkilökohtaise kaapit. Loimia säilytetään satulahuoneen ylähyllyllä ja eniten käytetyimmät hevosten loimet roikkuu karsinoiden ovessa. Tallin päädystä löytyy oleskelutila/kansiala jossa toimii myös kilpailujen    aikana kanttiini ja kilpailuihin ilmoittautuminen yms. Tallin tarhat hevoselle sijaitsevat tallin takana   ja ovat kooltan samanlaisia 15x30.

Pohjapiirrokset

 

Ympäristö

Koska järjestämme paljon kilpailuja, päätimme painottaa heti kunnolla ympäristöön kuten parkkitilaan ja kilpailualueeseen. Tallipiha on suuri ja tilava, ympäröitynä suurilla koivuilla. Parkkitilaa on runsaasti verryttelykentän takana niin hevosrekoille kuin trailereille ja henkilöautoille. Verryttelykenttä on pienempi, mutta kuitenkin normaalin kentän kokoinen 20x40 ratsastuskenttä ja virallisena kisakenttänä toimiii 40x80 kokoinen kenttä. Molemmat pohjat ovat priimaa, eivät syyssateilla ala tulvimaan eivät keväällä roudi sekä kesäkuumalla ei pölise kiitos kastelujärjestelmien. Kentän pohja on ihanteellinen niin este- kuin kouluratsastuskilpailuihin. Maneesi on suuri 30x50 lämmitetty varustettuna katsomolla sekä tuomarinkatsomolla. 

Maastot

Tallin ympäristöstä löytyy mahtava valikoima erilaisia maastopolkuja. Maastoreitit ovat turvallisia ja hyväpohjaisia, ja maastoreitit ovat opastettu ratsukon merkein. Maanomistajilta on myös lupa syksyisin käydä sänkipellolla laukkailemassa tai talvella tehdä hankitreeni pellolla. Myös muina vuodenaikoina pellon vierustaa saa kulkea, kunhan ei tallo viljaa. Suosituin maastoreitti on tunnin mittainen lenkki järvelle. Se kulkee kiemurtelevaa kangasmetsää pitkin ja välissä on mäkiä jotka ovat hyvää jumppaa hevoselle. Pisin reitti kulkee vanhalle padolle, mutta padolle päästäkseen on kuljettava synkän metsän läpi, jossa kannattaa olla varovainen kivien ja kantojen takia.

 

 

kaikki kuvat: AKvapaat

 

Tämä on virtuaalitalli

©2019 Kisatalli Imperium - suntuubi.com